Saša Ilić dobio unapređenje u FSS

Izvor: B92, 15.Sep.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić dobio unapređenje u FSS

Doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić imenovan je za šefa struke mlađe kadetske reprezentacije Srbije, objavljeno je u službenom listu "Fudbal".

Ilić će voditi brigu o mladim talentima rođenim 2004. godine i, kako se navodi, svojim autoritetom i znanjem koje je imao i na terenu, pokušati da novim generacijama prenese sve što je do sada prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svojoj karijeri.

Legendarni kapiten crno-belih je sa Fudbalskim savezom Srbije potpisao jednogodišnji ugovor, koji je na snagu stupio početkom meseca.

On će trajati do poslednjeg dana avgusta 2020. godine, a Ilić je ovime brzo dobio drugačija ovlašćenja.

Nakon što je u maju ove godine posle 22 godine završio igračku karijeru, Ilić je odlučio da se posveti trenerskom pozivu i to najpre radeći sa mlađim kategorijama.

On je u FSS isprva bio doveden kao član stručnog štaba kadetske reprezentacije, ali je ovom promenom sada dobio važniju ulogu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.