Saša Ilić postao selektor!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić postao selektor!

Legenda Partizana na novom zadatku.

Legenda Partizana Saša Ilić je nakon završetka velike karijere ostao u fudbalu.

Ilić je angažovan od strane Fudbalskog saveza Srbije kao član stručnog štaba kadetske selekcije "orlova".

Sportski žurnal prenosi da je doskorašnji kapiten Partizana sada preuzeo mesto selektora kadeta Srbije.

Legendarni kapiten "crno-belih" je sa Fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savezom Srbije potpisao jednogodišnji ugovor, koji je na snagu stupio početkom meseca.

On će trajati do poslednjeg dana avgusta 2020. godine, a Ilić je ovime brzo dobio drugačija ovlašćenja.

Ilić će voditi brigu o mladim talentima rođenim 2004. godine i svojim autoritetom i znanjem koje je imao i na terenu, pokušati da novim generacijama prenese sve što je do sada prošao u svojoj karijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OBRT U FSS Sale Ilić selektor!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Saša Ilić je postao selektor! Doskorašnji kapiten Partizana imenovan je za šefa struke mlađe kadetske reprezentacije Srbije, objavljeno je u službenom listu “Fudbal”.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Torino – Leće je 2.30. Meč se igra u pondeljak od 20.45.. Ilić će voditi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.