Saša Ilić: Bili smo ravnopravan, možda i bolji rival

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Bili smo ravnopravan, možda i bolji rival

Fudbaleri Partizana osvojili su prvi bod u Ligi Evrope ove sezone, pošto su u Beogradu odigrali 0:0 sa Totenhemom u prvom kolu grupe C. Crno-beli su imali više šansi i nekoliko puta su mogli da postignu gol, ali nisu uspeli. Kapiten vicešampiona države Saša Ilić ocenio je nakon meča da su crno-beli možda mogli i do trijumfa, ali da ne bi trebalo biti nezahvalan.

- Iskreno zadovoljan sam. Mislim da smo bili ravnopravan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a možda i bolji rival. Ali, sigurno da ne možemo da budemo nezadovoljni ovakvim rezultatom. Mislim da osim prečke, koju si imali u uvodnim minutima utamice, igrači Tiotenhema nisu imali izgledne šanse. Mi smo imali neke situacije koje možda nisu stopostotne, ali koje smo mogli da pretvorimo u gol. Verovatno nam je nedostajalo i malo sreće, međutim, ne smemo da budemo nezahvalni - istakao je Ilić.

Novinare je zanimalo da kapiten Partizana prokomentariše rezultat u Itanbulu, pošto su u drugom meču grupe C, Bešiktaš i Asteras odigrali nerešeno - 1:1.

- Svi igraju fudbal. Možda smo mi bili autsajder u ovoj grupi, ali smo pokazali da možemo da se borimo. Da bi sve ovo imalo smisla, moramo pobediti u Kragujevcu.

Kapiten je pohvalio debitanta Lazara Ćirkovića.

- Teško je debitovati protiv ovakvog tima, tu se postaje igrač. Zadovoljan sam kako njegovom igrom, tako i ostalih momaka koji su bili na terenu i na "tribinama" - podvukao je Saša Ilić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantić: Nadigrali smo Totenhem

Izvor: Sportal.rs, 18.Sep.2014

Fudbaleri Partizana osvojili su prvi bod u Ligi Evrope ove sezone, pošto su u Beogradu odigrali 0:0 sa Totenhemom u prvom kolu grupe C. Crno-beli su odigrali svoju verovatno najbolju partiju u Evropi ove sezone. Domaći igrači su često dolazili do šesnaesterca gostiju ili prolazili po bokovima, ali...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.