Sari priznao grešku, Murinjo dobio izvinjenje!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari priznao grešku, Murinjo dobio izvinjenje!

Prvi meč na današnjem programu nam je doneo dosta uzbuđenja.

Čelsi i Junajted su otvorili novo kolo u Premijer ligi. Videli smo pravi spektakl kako na terenu, tako i van njega. Sam rezultat govori koliko je prštalo na terenu.

Ridiger je doneo Čelsiju ranu prednost, da bi Junajted preko Marsijala preokrenuo meč u svoju korist i poveo sa 1:2. Barkli je golom u poslednjim sekundama meča doneo "Plavcima" bod, a nakon toga usledilo je masovno radovanje svih u Čelsijevom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stručnom štabu. Jedan zaposleni je otišao predaleko i radovao se direktno ispred Murinja, što je Portugalca iznerviralo, pa je pokušao čak i fizički da se obračuna.

Usledio je opšti haos na terenu, a Sari je nakon utakmice, kada je saznao šta se desilo, naterao svog čoveka da uputi izvinjenje Murinju.

"Nisam video šta se desilo na terenu. Nakon meča, pričao sam sa Žozeom, shvatio sam da je naša greška i odmah sam otišao da popričam sa članom osoblja. Doveo sam ga da se lično izvini Portugalcu, priznali smo našu grešku", rekao je Sari.

"Ja želim da osvojim tri boda u svakoj utakmici. Igrali smo odlično prvih 60 minuta, ali onda smo prestali sa našom igrom. Ja ne želim da igramo tako što šaljemo dugačke lopte, ja želim kratka dodavanja."

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo je poludeo, ali je Sari objasnio kako ga je smirio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 07:17

Bilo je 2:2...Derbi Premijer lige, između Čelsija i Mančester junajteda završen je bez pobednika, ali ne i bez problema. Došlo je do gužve u kojoj je učestvovao i menadžer Đavola Žoze Murinjo (više pročitajte OVDE). Ubrzo je usledilo objašnjenje, ali i izvinjenje Mauricija Sarija, stratega...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.