Murinjo je poludeo, ali je Sari objasnio kako ga je smirio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo je poludeo, ali je Sari objasnio kako ga je smirio (FOTO)

Bilo je 2:2.

Derbi Premijer lige, između Čelsija i Mančester junajteda završen je bez pobednika, ali ne i bez problema. Došlo je do gužve u kojoj je učestvovao i menadžer Đavola Žoze Murinjo (više pročitajte OVDE). Ubrzo je usledilo objašnjenje, ali i izvinjenje Mauricija Sarija, stratega Plavaca.

- Nisam video šta se desilo na terenu. Posle meča, pričao sam sa Žozeom, shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da je naša greška i odmah sam otišao da popričam sa članom osoblja. Doveo sam ga da se lično izvini Murinju, priznali smo našu grešku - rekao je Sari, uz komentar meča.

- Ja želim da osvojim tri boda u svakoj utakmici. Igrali smo odlično prvih 60 minuta, ali onda smo prestali sa našom igrom. Ja ne želim da igramo tako što šaljemo dugačke lopte, ja želim kratka dodavanja.

Posle devet utakmica, Čelsi je treći sa 21 bodom, dok je Junajted deveti sa 14.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jogi Lev bi bio ponosan, Sari Murinju ostavio NAJODVRATNIJU uspomenu na derbi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018

Ovo je bilo u drugom planu zbog sukoba na kraju utakmice, ali ne menja stvari, baš gadno....Murinjo je prihvatio izvinjenje člana Sarijevog stručnog štaba koji se radovao pred njim kada je Čelsi izbegao poraz u poslednjoj sekundi. Remi je za Junajted kao izgubljena utakmica, sekunde su ih delile...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.