Sari od leta trener Rome?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari od leta trener Rome?

Menadžer Čelsija Mauricio Sari mogao bi na leto da preuzme Romu, pišu italijanski mediji.

Sari se nalazi pred otkazom zbog serije loših rezultata, pa je već održao sastanak sa predsednikom Rome Džejmsom Palotom i njegovim savetnikom Frankom Baldinijem kako bi nasledio Euzebija Di Frančeska.

Di Frančesko je, poput Sarija, takođe na udaru kritika jer nije ispunio očekivanja i samo je pitanje trenutka kada je biti smenjen, a sa njim verovatno i sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ramon Monći.

Sari je prvi pik uprave Rimljana za klupu i bivši trener Napolija nema ništa protiv da se vrati na Apenine posle samo jedne sezone.

Pre Čelsija i Napolija, Sari je vodio Empoli i mnogobrojne nižerazredne italijanske klubove.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brojke ne lažu - Sari bolji od Gvardiole!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2019, 00:26

Izgleda da je statistika zaista poput bikinija....Fudbaleri Čelsija ostvarili su trijumf i u drugoj utakmici nokaut runde Lige Evrope, protiv Malmea u Londonu bilo je 3:0..."Plavci" su delovali sigurno i pored velikih kritika koje primaju u poslednje vreme, naročito od blamaže protiv Mančester sitija...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.