Brojke ne lažu - Sari bolji od Gvardiole!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojke ne lažu - Sari bolji od Gvardiole!

Izgleda da je statistika zaista poput bikinija...

Fudbaleri Čelsija ostvarili su trijumf i u drugoj utakmici nokaut runde Lige Evrope, protiv Malmea u Londonu bilo je 3:0.

"Plavci" su delovali sigurno i pored velikih kritika koje primaju u poslednje vreme, naročito od blamaže protiv Mančester sitija.

Prvi na udaru jeste Mauricio Sari za kojeg engleski mediji tvrde da je već bivši, ali interesantno je to da Italijan ima bolje rezultate čak i od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pepa Gvardiole.

Naime, u prve 43 utakmica na kormilu Čelsija, Sari je zabeležio 28 pobeda, šest nerešenih rezultata i devet izgubljenih utakmica u svim takmičenjima dok je Gvardiola dok je vodio Siti za to isto vreme imao pobedu manje, ali i dva poraza manje.

Znate već onu o statistici i bikiniju...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.