Sari na ivici, Juve našao trenera za kraj sezone?!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 08:50

Sari na ivici, Juve našao trenera za kraj sezone?!

Pljušte kritike, drugo izgubljeno finale za Sarija, dešava mu se što i u Čelsiju. Tada je uspeo da ode kao pobednik, ali ovde se možda sve završi pre kraja...

Mauricio Sari je posle poraza u Superkupu ostao i bez trofeja u kupu Italije. Juventus je izgubio na penale od Napolija na pustom "Olimpiku", a slobodno se može reći da je pravda zadovoljena.

Gatuzo je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri i to sasvim zasluženo, Napoli je bio bolji tim u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogli su sve da reše i pre penala, zaustavio ih je fantastični Bufon.

Bilo kako bilo, Juventus i drugu sezonu u nizu ostaje bez kupa, igraju očajno, isto je bilo protiv Milana u polufinalu, sledi nastavak šampionata i sa ovakvom igrom, mogli bi da izgube i skudeto.

Sari kaže da tim ne može više, da im je potrebno vreme, čime je sebi iskopao samo još veću rupu, jer vremena nema. Juve ima bod prednosti u odnosu na Lacio, u ponedeljak gostuje u Bolonji, tim je bezvoljan, bez ideje, nije uspeo da usvoji filozofiju trenera.

Jasno, porazi se ne praštaju, Juve retko smenjuje trenera usred sezone, ali ovde neće previše rizikovati. Ako kola krenu nizbrdo u Seriji A, moraće da priznaju grešku i da naprave promenu na klupi.

Najlogičnije rešenje bi bio Maks Alegri. On ne može da odbije, na platnom je spisku do kraja sezone, ugovor mu je zbog pandemije automatski produžen do kraja septembra. Vrlo lako se može desiti da bude pozvan da vadi kestenje iz vatre u šampionatu, a onda i da pokuša da napravi nešto u Ligi šampiona u avgustu, gde Juve treba prvo da stigne prednost Liona iz prvog susreta od 1:0, kako bi se plasirao u top 8 u Lisabonu.

Videćemo koliko još vremena ima Sari, ali sudeći po onome kako izgleda ekipa i kakvo je raspoloženje Anjelija koji nije bio za odlazak Alegrija, čini se da će on ovoga puta odlučivati umesto sportskog sektora koji predvode Nedved i Paratići.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KORONA, ŠTA TO BEŠE? Napoli je osvojio Kup, a na jugu Italije KARNEVALSKO SLAVLJE u kojem je učestvovalo VIŠE HILJADA LJUDI

Izvor: Press, 18.Jun.2020

Vest da je Napoli osvajač Kupa Italije izazvala je pravu pomamu na jugu Italije. . Foto:blic. U sredu veče, na ulicama Napulja okupilo se nekoliko hiljada ljudi koji su do duboko u noć slavili uspeh svog tima.. Još je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.