Sari, danas si izgubio dva puta! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari, danas si izgubio dva puta! (video)

Veoma nesportski potez italijanskog stručnjaka nakon meča zapao za oko mnogima na Ostrvu.

Mančester siti je danas ponizio Čelsi u derbiju 26. kola engleske Premijer lige, na kraju je bilo 6:0 za izabranike Pepa Gvardiole.

Stiče se utisak da je Siti imao i mnogo sreće da pogodi praktično iz svakog pokušaja, ali to ne umanjuje činjenicu da su domaćini odigrali fantastičnu utakmicu protiv "Plavaca".

Trener gostiju Mauricio Sari očigledno nije znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sportski prihvati poraz, čak i ovako visok, te je nakon meča odbio da pruži ruku  Gvardioli.

Nimalo sportski potez Italijana, ne znamo da li je nečeg bilo posredi za vreme utakmice, međutim to ne opravdava njegov nekulturni gest.

Ovaj detalj možete videti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sari otkrio zbog čega se nije rukovao sa Gvardiolom, "prozvao" i Abramoviča!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 00:51

Italijan nije mogao da prećuti...Fudbaleri Čelsija danas su pretrpeli pravu katastrofu na Etihadu pošto su poraženi u derbiju kola od Mančester sitija sa čak 6:0...Bio je to dan Serhija Aguera koji je na dobrom putu da obori još jedan rekord, "Građani" su se vratili na čelo Premijer lige, pa...

Nastavak na Sportske.net...

Sari i Aspilikueta se izvinili navijačima

Izvor: RTS, 11.Feb.2019

Menadžer i kapiten Čelsija, Mauricio Sari i Sezar Aspilikuete, izvinili su se navijačima zbog katastrofalne igre i ubedljivog poraza od Mančester sitija u derbiju Premijer lige. . Čelsi je u nedelju doživeo drugi najteži...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.