Sari i Aspilikueta se izvinili navijačima

Izvor: RTS, 11.Feb.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari i Aspilikueta se izvinili navijačima

Menadžer i kapiten Čelsija, Mauricio Sari i Sezar Aspilikuete, izvinili su se navijačima zbog katastrofalne igre i ubedljivog poraza od Mančester sitija u derbiju Premijer lige.
Čelsi je u nedelju doživeo drugi najteži poraz u novijoj istoriji (7:0 od Notingem foresta 1991. godine), a menadžer Sari i kapiten Asplikueta izvinili su se navijačima "plavaca".

"Ovo je jedan od najtežih trenutaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u karijeri. Teško je objasniti šta se desilo. Primamo mnogo golova u poslednje vreme. To je neprihvatljivo, jedino što mogu je da se izvinim navijačima", rekao je Sezar Aspilikueta novinarima.
Posle ubedljivog poraza na "Etihadu", novinari su pitali Sarija o njegovoj budućnosti.
"Ne znam, pitate me nešto što nije moj posao. Zabrinut sam kako igramo, ne i kakva mi je budućnost u klubu. Moramo da shvatimo šta se dešava. Daću sve od sebe, kao i igrači. Sada jedino mogu da kažem da mi je žao", rekao je Sari.
Mančester je potpuno dotukao tim Čelsija, a "građani" su već u 25. minutu imali četiri gola prednosti.
Od poslednje 21 utakmice, Čelsi je poražen u sedam. Takođe, "plavci" nisu postigli gol na poslednja tri gostovanja, prilikom čega su primili 12 golova, bez ijednog datog.
Ako se na sve to doda činjenica da su sve glasnije glasine da Azar na kraju sezone napušta klub, jasno je da klub čega velika reorganizacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.