Šarapovoj duel lepotica i finale RG

Izvor: B92, 05.Jun.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapovoj duel lepotica i finale RG

Marija Šarapova plasirala se u treće uzastopno finale Rolan Garosa pobedivši Eženi Bušar posle preokreta sa 4:6, 7:5, 6:2.

Ruska teniserka još jednom je pokazala koliko je mentalno jaka.

Kao i u duelima sa Stosur i Mugurusom izgubila je prvi set i delovalo je da nema rešenje za protivnicu, ali je u drugom setu uspela da se vrati, a onda u trećem i završi posao.

Od samog početka viđena je velika borba između dve teniserke koje ne štede lopticu. Mlada Kanađanka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadala je drugi servis Šarapove od starta, a ključni brejk u prvom setu napravila je u devetom gemu kada je povela sa 5:4.

U drugom setu Šarapova je zaigrala bolje, prilagodila se protivnici i kontrolisala je taj deo igre do vođstva od 5:2. Tada se ponovo probudila mlada Bušar, dobila je tri vezana gema i spasila dve set lopte protivnice.

U samom finišu drugog seta je praktično i odlučena pobednica. Bušar je na 5:5 i 30:30 napravila jeftinu grešku, Šarapova je povela sa 6:5, a zatim je napravila brejk za 1-1 u setovima.

U trećem setu viđena su dva brejka i oba je napravila Šarapova. Prvo je povela sa 3:1, a zatim je zadržala svoje servise i u osmom gemu okončala meč – 6:2.

Šarapova je Rolan Garos osvojila pre dve godine, a prošle godine je u finalu izgubila od Serene Vilijams. Njena rivalka u finalu biće pobednica duela Halep - Petković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okršaj lepotica pripao Maši: Šarapova od ambisa do trećeg uzastopnog finala Garosa

Izvor: Blic, 05.Jun.2014

Marija Šarapova i Eženi Bušar plene lepotom, ali ženskim tenisom vladaju i zbog odličnih partija, pa je publika na Filip Šatrijeu mogla da uživa u sjajnom meču i pobedi Ruskinje za plasman u njeno treće uzastopno finale Rolan Garosa - 4:6, 7:5, 6:2...Ima Kanađanka za čim da žali, jer je jedina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.