Šarapova: Bila sam strpljiva

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova: "Bila sam strpljiva"

Marija Šarapova izjavila je da je srećna što je dobila Viktoriju Azarenku u finalu Štutgarta i tako prekinula niz od četiri poraza u finalima od Beloruskinje.

"Izgubila sam nekoliko prethodnih okršaja od Viktorije, tako da sam sada bila veoma motivisana. Znala sam da moram da promenim neke stvari, tako da sam sada bila znatno strpljivija nego ranije. Bila sam agresivna, ali i konstanta", rekla je Ruskinja, kojoj je to bio 25. trofej u karijeri.

Šarapova je imala 31 viner >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i samo 13 neiznuđenih grešaka.

"Bio je ovo težak turnir sa teškim protivnicama i veoma sam srećna što sam šampionka. Mislim da sam u ključnim momentima finala igrala pametno. Ove godine došla sam u Evropu malo ranije nego inače, ovo je trebalo da mi bude turnir za zagrevanje, ali izgleda da treba to češće da radim jer mi očigledno dobro ide”.

Viktorija Azarenka povredila je ručni zglob, ali ne želi da traži alibi za poraz.

"Nisam želela da tako ispadne, ali neću da sedim ovde i da tražim izgovore za poraz, to nije moj stil. Izgubila sam, idemo dalje, nije kraj sveta, biće još turnira. Mariji svaka čast, odlično je servirala i igra joj je bila na nivou”.

Šarapova je slavila sa 6:1, 6:4.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.