Šarapova konačno dobila Azarenku

Izvor: B92, 29.Apr.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova konačno dobila Azarenku

Ruska teniserka Marija Šarapova osvojila je turnir u Štutgartu, pošto je u finalu pobedila prvu igračicu sveta Viktoriju Azarenku sa 6:1, 6:4.

Šarapova je osvojila prvi trofej ove sezone, 25. u karijeri, a ovo joj je bio četvrti trijumf u devetom okršaju sa Beloruskinjom.

Ruskinja je bila superiorna, Azarenka je jedinu brejk loptu stvorila u drugom setu, nije je realizovala, a Šarapova je iskoristila tri od 11 šansi za brejk.

U dva ovogodišnja meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Azarenkom Šarapova je ukupno osvojila osam gemova i bila je motivisana da se revanšira Viktoriji.

U prvom setu Ruskinja je prepustila samo jedan gem rivalki, Azarenka je povredila ručni zglob, ali je nastavila da igra i u drugom setu pružila je mnogo jači otpor.

Ipak, u poslednja dva gema na svoj servis Šarapova nije izgubila ni poen i sasvim zasluženo došla je do svog četvrtog trofeja na šljaci u karijeri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTUTGART: Druga bolja od prve

Izvor: Mondo, 29.Apr.2012

Marija Šarapova pobedila Viktoriju Azarenku u finalu 6:1, 6:4 i osvojila prvi trofej ove godine.

Nastavak na Mondo...

Šarapova najbolja u Štutgartu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2012

Ruska teniserka Marija Šarapova trijumfovala je na turniru "Porše Gran pri" u Štutgartu pošto je u nedelju u finalu savladala Beloruskinju Viktoriju Azarenku 2:0 u setovima - 6:1, 6:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Šarapova: "Bila sam strpljiva"

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 09:55

Marija Šarapova izjavila je da je srećna što je dobila Viktoriju Azarenku u finalu Štutgarta i tako prekinula niz od četiri poraza u finalima od Beloruskinje..."Izgubila sam nekoliko prethodnih okršaja od Viktorije, tako da sam sada bila veoma motivisana. Znala sam da moram da promenim neke stvari,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.