Šaponjić debitovao, ali je Atletiko ispao od trećeligaša! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić debitovao, ali je Atletiko ispao od trećeligaša! (video)

Brukanje Atletiko Madrida.

Badahoz - Eibar 3:1

Trećeligaš je uspeo da izbaci klub iz Primere i to ubedljivim rezultatom.

Domaćin je posle dvadesetak minuta imao prednost od 2:0, strelci su bili Fobi i Koredera iz penala.

Čarls smanjuje na 2:1 takođe iz penala u 29. minutu.

Ipak domači postižu još jedan gol u drugom delu igre, Vaskez Perez pogađa na asistenciju Koredera i overava plasman u osminu finala Kupa Španije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Leonesa - Atletiko Madrid 2:1 nakon produžetaka

Simeone je izveo jak tim protiv trećeligaša, ali posao nisu uspeli da završe u devedeset minuta. U prvom delu igre potpuna inicijativa "jorgandžija", ali bez rezultata.

Korea postiže gol u 62. za vođstvo gostiju, ali Kastanjeda anulira pogodak Argentinca u 83. minutu tako da se otišlo u produžetke.

U 60. minutu je ušao i Ivan Šaponjić, ali nije doprineo dobroj igri svog tima. Bio je ovo njegov debi u dresu Atletiko Madrida.

Serhio Benito je doneo pobedu Leonesi.



Rajo Valjekano - Betis 2:2, penali 4:2

Na "Valjekasu" u predgrađu Madrida nismo videli pogotke u prvom delu igre, ali zato jesmo posle dva minuta igre u drugom poluvremenu.

Katena pogađa u 47. minutu meča, činilo se da je tim iz Segunde ovime osigurao plasman u narednu rundu, ali je rezervista Hoakin pogodio za 1:1 u 83. minutu. Španac je proveo tek deset minuta na terenu, ali dovoljno da gosti nastave meč u produžetku.

U produžetku još po gol, Loren je doveo goste u prednost u 96. minutu, ali je izjednačio Martin u 117. minutu i tako doneo nadu Valjekanu da može do osmine finala.

Usledili su penali, tamo su sva četvorica igrača Valjekana pogodila, kod gostiju dva promašaja, dovoljno za prolazak "Pčelica" u narednu fazu!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šok u Kupu kralja: Debitovao Šaponjić, Atletiko ispao od trećeligaša! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2020

Mučili su se Barselona i Valensija, od niželigaša su ispali prvoligaši Majorka, Selta, Valkjadolid, ali najveće iznenađenje u šesanestini finala španskog Kupa kralja je večeras viđeno u Leonu. Domaći trećeligaš Kultural Leonesa je pobedom od 2:1 posle produžetaka izbacio favorizovani Atletiko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.