Izvor: Danas, 13.Dec.2023, 01:18

Šapić: Da sam se ja pitao, verovatno se ne bi išlo na vanredne beogradske izbore

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je, kada je odlučeno da se ide na vanredne parlamentarne, politička odluka bila da se ide i na gradske izbore, na koje se, da se on pitao, verovatno ne bi išlo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Jedina diverzija je njegova vlast“: Sagovornici Danasa o Šapićevoj kvalifikaciji kvarova na autobusima i dojava o bombama

Izvor: Danas, 13.Dec.2023

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić naveo je da postoje indicije da su dva autobusa koji su se zapalili tokom vožnje, kao i jedan koji se na ulici rastavio - "prepolovio", u stvari "diverzije" da bi se pred izbore pokazalo "da se u gradu sve raspada".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.