Santoro za S media: Iznenađen Zikijevim i Nestorovim rastankom

Izvor: S media, 05.Dec.2010, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santoro za S media: Iznenađen Zikijevim i Nestorovim rastankom

Zvali su ga Magični, zapravo, Pit Sampras ga je tako prozvao posle jednog njihovog meča. Možda nije bio toliko "nestvaran" na terenu, ali se Fabris Santoro može mnogo čime pohvaliti.

Istina, kao drugom junioru sveta predviđali su mu bolju profesionalnu karijeru, mada ima i objektivnih razloga zašto je stigao "samo" do 17. mesta, uz šest titula. Čak je i odnos pobeda i poraza približan.

Neki misle da se nije dovoljno koncentrisao na singl, već je snagu trošio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i na igre parova. Mi smo ga baš zbog toga više voleli, jer je delio dobro i zlo sa Zimonjićem, pre nego što je Nenad počeo saradnju sa Nestorom. Ovih dana i taj tandem pripada prošlosti jer će od nove sezone naš reprezentativac ponovo na istoj strani mreže imati Francuza – Majka Ljodru.

Fabris nije očekivao da se Zimonjić raziđe sa Kanađaninom Nestorom. Štaviše, svega pre par dana je saznao tu vest.

- Prilično sam se iznenadio, a saznao sam priču u Beogradu. Ipak, mislim da će se dobro slagati sa Ljodrom. Mnogo će zavisiti od toga kako će se Majkl snalaziti sa igranjem singla i dubla svake nedelje. Sa druge strane, Nestor je igrao samo dubl, i to na vrhunski način. Istina, i Ljodra može da bude pravi uz Zimonjića, ali sam se šokirao kada sam čuo da Nenad menja partnera – priznao je Santoro u razgovoru za S media portal.

Ipak, bilo je lepo videti na delu bivšeg partnera u dublu.

Troicki: Sudije, stidite se

DK: Francuzi poveli

Priznanje Živojinoviću

TSS i TSB promovišu promene u tenisu

- Da, Nenad je sjajan igrač. Napravio je vrhunsku karijeru, a juče je pokazao i zašto. Na njegovu nesreću, promašio je par lopti, a mogle su da promene epilog.

Santoro, kome je otac bio drugoligaški fudbalski golman, pored najpopularnijeg sporta, uživa u skijanju i Formuli 1. Veliki je fan Čelsija, a kao najznačajnije sportske momente izdvaja titulu Francuza 1998. na SP. Uživa u još nečemu ovih dana...

- Hvala na gostoprimstvu, zaista se prijatno osećam u Beogradu. Inače, prvi put sam ovde. Doduše, nisam još upoznao grad, ali ću to sigurno učiniti večeras, posle završnih mečeva u singu. Organizovaće nam već nešto, da izađemo do centra ili gde već ima lepih mesta kako bi upoznali vaš lepi grad. Čuo sam mnogo o njemu, zato i želim da ga upoznam.

Francuz će sigurno uživati u znamenitostima Beograda, pogotovo ako bude i ostao koji dan duže. Možda ode i do nekog muzeja, koje inače obožava, a planira i da otvori jedan. I to sa reketima-klasicima, koje godinama skuplja. Kad smo već kod reketa, o meču dublova, Santoro nije imao drugačije mišljenje od ostalih.

- Bilo je teško juče, pravi Dejvis kup meč. Svega je bilo. Vodili ste 2:0, bili na korak od ukupnog vođstva 2:1, ali kada su se Ljodra i Klemon vratili u igru, znalo da se će sitnice odlučivati. Tesan meč ipak je pripao nama.

Danas će biti još zanimljivije.

- Novak je favorit protiv Gaela, ali neće mu biti lako. Monfis nije bez šansi, a pogotovo ne vredi predviđati peti meč. Dilema je i ko će igrati. Tipsarević može dobro da odigra, ali i Ljodra i Simon imaju šta da pokažu. Prosto je nemoguće dati odgovor. Hajde da sačekamo da vidimo ko se kako bude osećao kada ustane. Znam da Srbija razmišlja i o Troickom, ali mislim da je Janko bliži nastupu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.