Sančo je novi Jović?!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 11:19

"Sančo je novi Jović"?!

Nije ni dobro poređenje, a i ne bi trebalo tako rano svoditi račune...

Mediji su svakog dana puni spekulacija o sudbini Džejdona Sanča, žele ga vodeći engleski klubovi, favorit je Junajted, a pominje se i Liverpul.

Borusija traži ogroman novac, sigurno je da neće spustiti cenu ispod 100 miliona, ali je problem što ovo nije leto za transfere takvog tipa, iako engleski reprezentativac ima obećanje Borusije da će ga pustiti u domovinu iz koje je stigao pre par >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godina.

On je tada Sitiju plaćen manje od 10 miliona evra, jasno da je Borusija napravila posao veka.

Ali, nisu svi uvereni da Sančo toliko vredi.

Štefan Frojnd, bivši reprezentativac i nekada igrač Totenhema upozorava da Bundesliga nije isto što i jače takmičenje.



"Za njega je bolje da ne rizikuje, da ostane još sezonu, ima vremena, ako nastavi ovako veliki ugovor neće pobeći. Dortmund ima odličan tim, bio bi zreliji za sezonu".


"Ovako rizikuje da postane novi Jović. Otišao je i sedi na klupi, verovatno je mislio da mora da ode, jer ga zove Real", podseća Frojnd.



"Ali, možete da sačekate, da idete manjih koracima, novac će čekati, ako imate kvalitet
", objašnjava nekadašnji vezista.

"Ne vidim što bi Sančo rizikovao, prvo neizvesno je hoće li Junajted igrati u Ligi šampiona, a drugo, ne igra za Paderborn ili Frajburg, Borusija je jedan od najboljih 20 klubova u Evropi", zaključuje Frojnd.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.