Lampard dobija Koronu?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 09:57

Lampard dobija Koronu?

Nezahvalno prezime u ovo doba.

Prva meta Čelsija za leto ostaje Džejdon Sančo. Engleski krilni igrač ima cenu od 100 miliona funti, ono što dodatno komplikuje jeste i interesovanje Junajteda za "milionera" koji bi mu ustupio i legendardnu 'sedmicu' na korišćenje.

Sa obzirom da Vilijan i Pedro izvesno igraju svoju poslednju sezonu na "Stamford Bridžu" Lampardu su potrebna krila. Engleski mediji pišu kako bi alternativa za preskupog Sanća mogla doći iz Porta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vidu Hezusa Korone!

Meksikanac može igrati na poziciji desnog beka a i desnog krila, ove sezone je na 41 utakmici postigao dva gola i dodao 17 asistencija. 2013-te je odbio Barselonu za sigurniju minutažu u Tventeu da bi dve godine kasnije otišao u Porto za sumu od 11 miliona evra.

Njegovac cena se sada procenjuje na 26 miliona funti što je daleko jeftinije od Sanča. Meksikanca prate još Sevilja i Inter videćemo gde će ga ovo leto naneti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sančo je novi Jović"?!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020

Nije ni dobro poređenje, a i ne bi trebalo tako rano svoditi račune....Mediji su svakog dana puni spekulacija o sudbini Džejdona Sanča, žele ga vodeći engleski klubovi, favorit je Junajted, a pominje se i Liverpul...Borusija traži ogroman novac, sigurno je da neće spustiti cenu ispod 100 miliona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.