Samoubistvo Agencija za borbu protiv korupcije

Izvor: Danas, 10.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo Agencija za borbu protiv korupcije

Iako brojna dokumenta nedvosmisleno pokazuju da je Branko Stefanović bio u poslovnoj vezi sa kompanijom GIM, Agencija za borbu protiv korupcije je saopštila da on nije ni vlasnik ni zakonski zastupnik, niti zaposlen po bilo kom osnovu u GIM-u, "kao i da nije bio angažovan u tom preduzeću na bilo koji način od njegovog osnivanja".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Misterija ministrovog oca

Izvor: Danas, 11.Dec.2019, 08:24

Agencija za borbu protiv korupcije nije juče odgovorila na pitanje Danasa na osnovu čega je utvrdila da Branko Stefanović nije bio angažovan u GIM-u "na bilo koji način", kada samo poslednji objavljeni dokumenti u vezi sa aferom Krušik pokazuju da je on prošle godine u svojstvu pravnog savetnika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.