Jovanović: Teatar apsurda vlasti, dokaz – slučaj „Krušik“ i prijava Vučevića

Izvor: Danas, 10.Dec.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Teatar apsurda vlasti, dokaz – slučaj „Krušik“ i prijava Vučevića

Saopštenje Agencije za borbu protiv korupcije da Branko Stefanović nije bio zaposlen, niti zastupnik kompanije GIM, koja se bavi trgovinom oružja, novinarka Jelka Jovanović vidi kao "čudno", jer se agencija, kako kaže, dotakla samo toga da li je radio ili ne za tu firmu u formalnom smislu, a da je ključno pitanje da li je učestvovao u poslovima koje je GIM sklapao, što navodi, dokazuju dva dokumenta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Samoubistvo Agencija za borbu protiv korupcije

Izvor: Danas, 10.Dec.2019

Iako brojna dokumenta nedvosmisleno pokazuju da je Branko Stefanović bio u poslovnoj vezi sa kompanijom GIM, Agencija za borbu protiv korupcije je saopštila da on nije ni vlasnik ni zakonski zastupnik, niti zaposlen po bilo kom osnovu u GIM-u, "kao i da nije bio angažovan u tom preduzeću na bilo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.