Samba! Da se noćas završilo Mesi ne bi video Rusiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samba! Da se noćas završilo Mesi ne bi video Rusiju! (video)

Za veliku utakmicu je potrebno dvoje, Brazil na mestu velikog neuspeha dobio "večitog rivala". Čile odoleo protiv "Kafeterosa", Urugvaj prati "Selesao"...

Brazil je u derbiju kvalifikacija rasturio Argentinu. Iako su gosti počeli nešto bolje, nakon što je Kutinjo sjajnim golom načeo rivala, na terenu je postojao samo jedan tim. Nejmar i Paulinjo su dovršili posao na istom mestu na kome je Nemačka ponizila Brazil u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mondijala.

Sa ovog meča, osim pobede pamtiće se bomba Kutinja, vezista Liverpula je hteo da se dokaže skautima Barselone, ali i Reala koji su pratili ovu utakmicu sa tribina stadiona Minerao!

Ovo je bila peta pobeda za Titea, kome sjajno ide nakon što je zamenio Dungu. Brazilci vode u kvalifikacionoj grupi, imaju bod više od Urugvaja. Argentinci su sada šesti, da se kvalifikacije završavaju u ovom trenutku ne bi se plasirali na Mondijal!



Urugvaj prati Brazil, sinoć du slavili protiv nimalo naivnog Ekvadora. Sebastijan Koates je prvencem nakon kornera doveo domaćina do prednosti, da bi napadač Espanjola, iskusni Kaisedo poravnao pre odlaska na odmor. Ipak, "Orlovi" nisu dugo izdržali, gol Dijega Rolana bio je presuda.

Čileanci su bez povređenog Sančeza odoleli u Barankilji protiv Kolumbije. "Kafeterose" je zaustavio golman Mančester Sitija Klaudio Bravo koji se i povredio tokom drugog poluvremena. Domaćin je promašivao, na kraju remi bez golova, slađi deo plena ide "La Rohi".

Peruanci su rasturili Paragvaj koji je poveo golom Riverosa, ali onda su Kristijan Ramos, Edison Flores, Kueva i Edgar Benitez autogolom presudili domaćina koji su sada smanjili šanse da ipak izbore plasman u Rusiju. Na dva su boda od mesta koje znači plasman, sada su pod moranjem u gostima Boliviji koja se nasukala u Venecueli.

Domaćin je slavio 5:0, iako bez Rondona Džozef Martinez, Mihin igrač iz Torina je postigao het-trik za prvu pobedu Venecuele u kvalifikacijama.

Rezultati:

Brazil - Argentina 3:0

Urugvaj - Ekvador 2:1

Paragvaj - Peru 1:4

Venecuela - Bolivija 5:0

Kolumbija - Čile 0:0

Na tabeli Brazil ima 24 boda, Urugvaj 23, Kolumbija 18, Ekvador i Čile po 17, Argentina 16, Paragvaj 15, Peru 14, Venecuela 5, Bolivija 4.

U narednom kolu u utorak i sredu sastaju se:

Argentina - Čile

Kolumbija - Bolivija

Paragvaj - Ekvador

Urugvaj - Brazil

Venecuela - Peru

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.