NEJMAR RAZBIO MESIJA: ‘Večiti’ derbi Južne Amerike ubedljivo pripao Brazilu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEJMAR RAZBIO MESIJA: ‘Večiti’ derbi Južne Amerike ubedljivo pripao Brazilu (VIDEO)

U utakmici koja uvek donosi spektakl između Brazila i Argentine ovog puta videli smo vrhunsku partiju samo jednog tima.

Brazil je dočekao ‘Gaučose’ i kući ih ispratio sa 3:0, a Mesi i drugovi mogli bi da budu srećni što još neka lopta nije završila u njihovoj mreži. Dok je, sa druge strane, novi golman ‘Karioka’ Alison ostao nesavladan.
Meč u Belo Horizonteu pokazao je ko je trenutno ‘gazda’, a posle početnog ‘opipavanja pulsa’ rapsodiju Brazila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << započeo je Filip Kutinjo u 26. minutu posle asistencije Nejmara.
I sam Nejmar bio je strelac drugog gola za Brazil u prvom minutu nadoknade. Žorž Žesus je bio asistent i Romero je bio nemoćan.
Mesi, Iguain i ostatak družine nikako se nisu snalazili i uspevali da ugroze gol domaćih, pa su do kraja primili još jedan gol. Strelac je bio Paulinjo za velikih 3:0 protiv ljutog rivala.

(Izvor: youtube / FootoZ)

Kvalifikacije za SP, Južna Amerika:
Kolumbija – Čile 0:0
Urugvaj – Ekvador 2:1
(Koates 12, Rolan 45 – Kaisedo 44)
Paragvaj – Peru 1:4
(Riveros 9 – Ramos 48, Flores 71, Kueva 78, Benites 84 (ag)
Venecuela – Bolivija 5:0
(Koufati 3, Martines 10, 67, 70, Otero 77)
Brazil – Argentina 3:0
(Kutinjo 25, Nejmar 45+1, Paulinjo 59)


 
The post NEJMAR RAZBIO MESIJA: ‘Večiti’ derbi Južne Amerike ubedljivo pripao Brazilu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MESIJU NIŠTA NIJE BILO JASNO: Živi zid Brazilaca je prava ‘revolucija’ u fudbalu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2016

Mnogi se šale na račun Marsela zbog ovog ‘patenta’ tokom izvođenja slobodnog udarca Argentine. ‘Prijatelju, šta si to izgubio’, pitaju se na mrežama.. . Brazil je sa ubedljivih 3:0 savladao Argentinu u Belo Horizonteu i tako preuzeo primat u Južnoj Americi. Mesi, Iguain i ekipa nisu imali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.