Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 11:49

Šalke se raspada - pobuna u svlačionici, najuren i četvrti trener, otkaz za sportskog direktora...

Cvajta kao realnost...

Gotovo da više i nije vest: Nova seča u Šalkeu! Posle debakla Kraljevsko plavih u sudaru sa Štutgartom (1:5) i pokušaja pobune u svlačionici, kompletan sportski sektor popularnog kluba smenjen je. Kako javljaju nemački mediji ovog jutra otkazi su uručeni treneru Kristijanu Grosu (66), sportskom direktoru Johenu Šnajderu (50) i tim menadžeru Saši Rajteru (37).

Sport 1 tvrdi da će tehnički direktor Peter >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Knebel (54) privremeno preuzeti funkciju šefa stručnog štaba, s tim što nije isključeno da na klupi ostane do kraja sezone.

Kako piše Bild vrhunac sramote Šalkea jeste sukob na realciji pojedini igrači - trener. Navodno, kapiten Sead Kolašinac, Klas Jan Huntelar i Škodran Mustafi insistirali su kod sportskog direktora Šnajdera da smeni Kristijana Grosa. Podsetimo, iskusni Švajcarac ekipu je preuzeo krajem decembra prošle godine i bio četvrti trener Šalkea ove sezone. Postojala je ideja da klub iz Gelzenkirhena sa Grosom nastavi i nakon evidentnog ispadanja iz lige, no očito je došlo do problema s nekim od vodećih igrača.

Tako je Gros morao da ode posle samo 63 dana na funkciji, a zajedno sa njim i sportski direktor Šnajder.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šta sad, kako i kuda dalje, verovatno ne znaju ni preostali funkcioneri na Feltins areni.

Podsetimo, veliki problemi Šalkea počeli su povlačenjem iz klupskih struktura prvog finansijera Klemensa Tenisa, poznatog nemačkog milijardera. Nedugo potom objavljeno je da dug iznosi preko 200.000.000 evra, a rezultati su bivali sve lošiji i lošiji.

Realnost je sada - Cvajta.

I potpuni restart. Ako neko preostane da ga sprovede.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.