Salernitana „razbila“ Sasuolo

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023, 06:30

Salernitana „razbila“ Sasuolo

Fudbaleri Salernitane pobedili su Sasuolo na svom terenu rezultatom 3:0 u 31. kolu italijanske Serije A.
Domaćin je u Salernu odigrao odličan meč i zasluženo je oborio na pleća ekipu koja je u prošlom kolu savladala Juventus. Ovo je osmi meč u nizu bez poraza za Salernitanu u ligi, doduše tek drugi trijumf.
Salernitana sada na 14. poziciji ima 33 boda, što je sedam više od Verone koja je prva ispod „crte“, dok je Sasuolo deseti sa 40 bodova.
Pirola je već u devetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << minutu pogodio mrežu Sasuola i najavio trijumf svoje ekipe.
Prednost Salernitane je udvostručio senegalski reprezentativac Bulaj Dia u 20. minutu i to je bio rezultat prvog poluvremena.
U nastavku još jedan pogodak domaćih. Dia je ovaj put bio asistent za Malijca Kulibalija, koji je u 65. minutu povisio na 3:0, što je bio i konačan ishod.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Voždovac trijumfom pobegao Kragujevčanima, Stanisavljević doneo Lučancima bodove iz Lazarevca!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023

U prvom kolu plej-ofa šampionata Srbije, fudbaleri Voždovca savladali su u Beogradu ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:1.. Domaćin je posle nešto konkretnije igre poveo u 20. minutu kada je pogodio Bogdan Jočić, da bi u 84. minutu Edin Ajdinović udvostručio prednost domaće ekipe.. Tračak...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.