Voždovac trijumfom pobegao Kragujevčanima, Stanisavljević doneo Lučancima bodove iz Lazarevca!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023, 09:30

Voždovac trijumfom pobegao Kragujevčanima, Stanisavljević doneo Lučancima bodove iz Lazarevca!

U prvom kolu plej-ofa šampionata Srbije, fudbaleri Voždovca savladali su u Beogradu ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:1.
Domaćin je posle nešto konkretnije igre poveo u 20. minutu kada je pogodio Bogdan Jočić, da bi u 84. minutu Edin Ajdinović udvostručio prednost domaće ekipe.
Tračak nade gostima u pozitivan rezultat dao je Damjan Krajišnik sa penala u 90. minutu, ali više od toga nisu mogli.
Mladost iz Lučana je u prvom kolu plej-auta savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kolubaru u Lazarevcu sa 1:0.
Strelac jedinog pogotka bio je Stefan Stanisavljević u osmom minutu, dok je Mirić sa penala propustio priliku da uveća vođstvo posle isključenja Milojevića.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

LK

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u polufinale UEFA Lige konferencija posle neviđene drame u revanšu na svom terenu protiv Leha iz Poznanja. Leh je pobedio večeras u Firenci rezultatom 3:2, a „Viola“ ide dalje sa ukupnih 6:4.. Italijani su pre sedam dana slavili u Poljskoj sa 4:1 i ništa nije...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.