Salahov ples sa vukovima

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salahov ples sa "vukovima"

Fudbaleri Liverpula savladali su kao goszti ekipu Vulverhemptona sa 2:0, u prvoj utakmici 18. kola Premijer lige. Muhamed Salah strelac i asistent za "crvene".
Liverpul je preživeo još jedno nezgodno gostovanje i sa nova tri boda učvrstio se na prvom mestu na tabeli Premijer lige.

Muhamed Salah je u Vulverhemptonu doneo prednost "crvenima" u 18. minutu, da bi u 68. odlično centarirao i "pogodio" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Van Dajka, koji je postavio konačan rezultat na meču.
Liverpul je osvojio 44 boda, četiri više od Mančester sitija, koji svoj meč 18. kola igra u subotu, kada na "Etihad" stiže Kristal Palas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop procenio šta je potrebno "Redsima" za titulu ove sezone

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018

Liverpul je sinoć nastavio sa dobrim partijama...Fudbaleri Liverpula neporaženi su i nakon 18 odigranih kola u Premijer ligi, sinoć su savladali Vulvse, te se tako nalaze i na čelu tabele sa četiri boda više od aktuelnog šampiona Mančester sitija, doduše uz utakmicu više...Dejan Lovren je nedavno...

Nastavak na Sportske.net...

SOLSKJER PREPORODIO MANČESTER JUNAJTED: Bolje im bez Murinja! Crveni đavoli pregazili Kardif (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2018

Fudbaleri Mančester junajteda kao gosti su pobedili Kardif 5:1 u utakmici 18. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.