Primera - Maksimovićev Hetafe remizirao u Kataloniji (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Maksimovićev Hetafe remizirao u Kataloniji (video)

Domaćin i pored terenske inicijative morao da "čupa" bod.

U prvoj utakmici 17. kola španske Primere, fudbaleri Đirone su na svom terenu remizirali sa Hetafeom 1:1.

Prvo poluvreme u Đironi proteklo je  znaku domaće ekipe koja je u nekoliko navrata pretila Soriji koji se ipak nije dao.

Prava akcija usledila je u drugom delu meča.

U 61. minutu gosti iz Madrida su poveli preko Anhela koji je iskoristio dobru asistenciju Antuneša sa leve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane i savladao Bona za vođstvo svoje ekipe.

Odgovor Đirone stigao je u 85. minutu kada je Bernardo Espinoza odlično reagovao nakon slobodnog udarca Granela i glavom zatresao mrežu Hetafea, a promene rezultata do kraja meča nije bilo.

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović odigrao je čitavu utakmicu za Hetafe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Liverpulova rutina, Salah i Van Dajk rasterali "Vukove"! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 00:05

Nesavršena, ali partija dovoljna za siguran trijumf u gostima...U prvoj utakmici 18. kola Premijer lige Engleske, fudbaleri Liverpula ostvarili su pobedu u gostima protiv Vulverhemptona od 2:0..."Vukovi" su bili ti koji su prvi pripretili već nakon nekoliko minuta preko Traorea, kasnije i Saisa čiji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.