Sala preminuo od povreda glave

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sala preminuo od povreda glave

Završena je obdukcija tela argentinskog fudbalera Emilijana Sale, čije telo je izvučeno pre nekoliko dana iz olupine aviona u kanalu Lamanš.

U ponedeljak je završena obdukcija tela nesrećnog fudbalera koji je život izgubio 21. januara u aviona na putu iz Nanta u Kardif.

Olupina aviona pronađena je na dnu Lamanša posle dvonedeljne potrage, a istražitelji su pronašli i jedno telo, za koje je kasnije utvrđeno da je Salino. Identifikovan je pomoćuotiska prsta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Obdukcija je pokazala da je Sala preminuo od povreda glave, a komisija za istraživanje nesreća u velikoj Britaniji detaljan izveštaj će objaviti za 6-12 meseci.

Potraga za pilotom Dejvidom Ibotsom traje i dalje.

An inquest into the death of Cardiff City's Emiliano #Sala has heard he died from head injuries. #CapitalReports pic.twitter.com/2CtRIyUkuY— CapitalNWales News (@CapitalNWANews) 11. фебруар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Emilijano Sala umro od povreda glave i trupa

Izvor: B92, 11.Feb.2019

Fudbaler Emilijano Sala umro je od povreda glave i trupa, kada se njegov avion srušio u Lamanš, preneli su britanski mediji...U izveštaju patologa navodi se da je Sala proglašen mrtvim 7. februara, a da je identifikovan prema otiscima prstiju...Istraga o uzroku pada aviona mogla bi da traje između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.