Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 17:40

Sajks tražio ugovor do kraja sezone, PAO nudi opet na mesec dana, rastanak neminovan

Sledeća stanica najverovatnije Kina

Američki bek Kifer Sajks definitivno napušta redove Panatinaikosa posle samo mesec dana.

Kako javlja grčka agencija SDNA, Sajks i Panatinaikos nisu uspeli da se dogovore oko novog ugovora i rastanak je zato neminovan. Kako se ističe, atinski velikan pokušao je da zadrži 27-godišnjeg beka, ali mu je ponudio novi, jednomesečni ugovor. Sajks to nije prihvatio i tražio je da mu se garantuje saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do kraja sezone.

Kada su Sajks i Panatinaikos potpisivali ugovor na mesec dana, ubačena je i opcija da saradnja bude produžena do juna sledeće godine. PAO nije želeo da iskoristi tu opciju, već je Sajksu garantovao angažman i platu samo do početka decembra, što se nekadašnjem igraču milanske Olimpije nije dopalo.

Sajks će zbog toga karijeru najverovatnije da nastavi u Kini. U Panatinaikosu je odigrao tri utakmice u Evroligi, uz prosek od 3,7 poena, 2,7 asistencija i 1,7 skokova. Igrač atinskih Zelenih postao je nedugo po startu sezone zbog problema koje je sa povredama svojih igrača imao trener Jorgos Vovoras. Mesec dana ranije potpisao je ugovor sa Turk Telekomom, a pred kraj decembra prošle godine stigao je u Evroligu kao igrač Armanija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.