Saga je završena - Ikardi se vratio i pogodio!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga je završena - Ikardi se vratio i pogodio!

Mauro Ikardi posle gotovo dva meseca pauze zbog sukoba sa upravom ponovo zaigrao za Inter i odmah se upisao u listu strelaca.

Ono što se najavljivalo proteklih nedelja, a što je potvrđeno na konferenciji za novinare Lućana Spaletija pred duel Intera sa Đenovom obistinilo se u sredu uveče.

Mauro Ikardi istrčao je na teren stadiona Luiđi Feraris u Đenovi od prvog minuta i tako se vratio u ekipu Intera posle gotovo dvomesečne pauze.

Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je propustio poslednjih devet utakmica Intera, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane po pitanju buduće saradnje, ali su Ikardi, odnosno njegova supruga i menadžer Vanda Nara i uprava Intera konačno zakopali ratne sekire.

Obe strane očigledno su zaključile da je u interesu kluba da u odlučujućem delu sezone za plasman u Ligu šampiona ima na raspolaganju najboljeg napadača, ali i da Ikardi ovim “štrajkom” neće mnogo postići.

“Direktor Marota imao je ključnu ulogu. Ikardi sam mimo ekipe nama ništa ne znači, ali ako gine za klub vredi nam više od Mesija i Ronalda zajedno”, poručio je Spaleti pred duel sa Đenovom, a argentinski napadač uzvratio je objavivši fotografiju kako oblači dres Intera na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

⚫️ #MI9 ⚫️

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on Apr 1, 2019 at 3:02pm PDT

U sredu u dresu Intera, doduše bez kapitenske trake, vratio se na teren i odmah postigao gol.

Ikardi je bio precizan sa bele tačke, a činjenica da je dobio priliku da šutira jedanaesterac i slavlje posle pogotka pokazuju da Argentinac ipak nema problema sa saigračima u svlačionici.

Lo spogliatoio contro Icardi? pic.twitter.com/qHakEXtnyz

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) April 3, 2019

Ipak, navijači Intera mu očigledno još nisu oprostili sukob sa upravom, koji je počeo kada je, zajedno sa Narom, zatražio platu od devet miliona evra po sezoni, ali i da ostane izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula.

Fanovi Intera vređali su ikardija i u sredu u Đenovi, a vođa navijača na tribini poručio je "Za nas ikardi više ne postoji" i potom "naredio" da ne proslavljaju njegov pogodak.

Icardi segna, i capi della Curva fanno segno agli ultras di non esultare pic.twitter.com/0UDD7ahjnU

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) April 3, 2019

To ipak nije omelo Ikardija da se upiše u strelce u drugom poluvremenu i upiše asistenciju Ivana Perišića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.