Safin izgubio u 1. kolu u Barseloni

Izvor: B92, 24.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Safin izgubio u 1. kolu u Barseloni



Nekadašnji prvi reket sveta, Marat Safin izgubio je u utorak u prvom kolu turnira u Barseloni od Italijana Simona Bolelija rezultatom od 6:4, 7:6. Iako mu je ovo drugi poraz u poslednjih nedelju dana (poražen u drugom kolu u Monte Karlu od Belgijanca Kristofa Fligena), ruski teniser nije opterećen zbog svoje loše forme i rezultata koje je zabeležio.

"Iskreno, ne brinem se. Igram dobro, i dalje sam 26. na listi. Sa jednim dobrim rezultatom biću među prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 20, ali nije mi to najbitnije. Više ne obraćam toliko pažnje na mesto na listi. Treba samo da ostanem koncentrisan”, rekao je Safin.

Najbolji uspeh Marata Safina ove godine, bila je pobeda protiv Francuske na Dejvis Kupu u Moskvi početkom marta, odlučujuća za prolazak Rusije u četvrtfinale.

"Sve izgubljene lopte pokušavate da zaboravite. Uvek postoji naredna nedelja i teško je da dobro igrate sve vreme. Nisam uspeo da nađem svoju igru danas. Bio sam jako nespretan, nisam prikazao najbolje što umem. Jedva da sam imao šansu”, izjavio je Rus nakon što je izgubio meč u Barseloni.

Naredni meč Safin će igrati u ponedeljak, u okviru Masters Serije koja počinje sledeće nedelje u Rimu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.