Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 23:52

Sada je možda kasno, ali sledeće sezone napadaju Skudeto! Dva Ronaldova penala sprečila Atalantu da slavi u Torinu (VIDEO)

Sjajni sastav Đan Pjera Gasperinija vodio u dva navrata golovima Zapate i Malinovskog, ali je neustrašivi Portugalac u dva navrata sa bele tačke kaznio nehotično igranje rukom gostujućih igrača - 2:2

Da je samo imala malo bolji start sezone, Atalanta bi se bez problema u finišu sezone borila sa Juventusom za "skudeto", jer u ovom trenutku igra ubedljivo najbolji fudbal u Italiji. Boginja provincije je dva puta vodila u Torinu, ali je Kristijano Ronaldo sa dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz penala uspeo da donese veliki bod ekipi Mauricija Sarija, koji će izvesno biti dovoljan da se Stara dama domogne devete uzastopne šampionske titule - 2:2 (0:1).

Kod oba jedanaesterca sudija Đakomeli je signalizirao igranje rukom gostujućih igrača. Oba puta na ivici kaznenog prostora. Prvo je Dibala u 55. minutu napucao De Rona, dok je u 90. minutu nehotično loptu dodirnuo Luis Murijel, nako što je Iguain pokušao loptu da doda izvan šesnaesterca.

Atalanta je ponovo bez respekta izašla da se nadmeće sa zvučnim protivnikom. Gosti su poveli preko snažnog Duvana Zapate u 16. minutu, kome je asistirao Papu Gomez, dok je drugo vođstvo gostima iz Bergama doneo Ruslan Malinovski, stravičnim projektilom nakon pasa Murijela.Ipak, sve to nije bilo dovoljno da se odnesu bodovi iz Torina i preuzme drugo mesto na tabeli, ali će biti uživanje gledati Atalantu u završnici Lige šampiona.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.