Izvor: Sportal.rs, 12.Maj.2024, 13:39

Sad je zvanično: ABA liga objavila ko deli pravdu u prvom derbiju finala plej-ofa

Pred nama je finalna serija ABA lige, koju košarkaši Partizana i Crvene zvezde otvaraju u ponedeljak u 20 časova i 30 minuta u hali "Aleksandar Nikolić", gde će crveno-beli biti domaćini. Dan pred meč je objavljeno ko će deliti pravdu u tom susretu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO! Oni će deliti pravdu u prvom meču finala ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2024

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Partizana u prvo meču finalne serije ABA lige sutra u 20:30 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a liga je delegirala sudije za ovaj meč.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fudbalski duel pomera košarkaški Večiti derbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2024

Eventualna peta utakmica finala plej-ofa košarkaške ABA lige između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana 26. umesto 25. maja zato što će fudbaleri "crveno-belih" tog dana proslaviti 35. titulu u istoriji kluba, a policija neće biti u mogućnosti da isprati ta dva velika događaja u glavnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.