Pukl, Jovčić i Kardum sude prvi meč finala ABA lige između Zvezde i Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 14:51

Pukl, Jovčić i Kardum sude prvi meč finala ABA lige između Zvezde i Partizana

Saša Pukl iz Slovenije, Milivoje Jovčić iz Srbije i Luka Kardum iz Hrvatske sudiće prvi meč finala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.
Crvena zvezda će biti domaćin prve utakmice finala plej-ofa ABA lige, koja će biti odigrana sutra od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Finalna serija se igra na tri pobede.
Druga utakmica je na programu u sredu od 19.30 sati, a domaćin će ponovo biti Crvena zvezda. "Crveno-beli" će i drugi meč organizovati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Partizan je domaćin trećeg meča, koji će biti...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.