Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 19:23

Sad je stvarno kraj: Barsa ima novog štopera, ali od Pujola greši u izboru

Erik Garsija se vraća na Nou Kampu, ugovor do 2026.

Niti je zvučno ime, niti igra redovno za Mančester Siti, niti je ono malo što je bio na terenu izgledao „vau“, međutim, iz nekog razloga mesecima – ma, godinama – Barselona je opsednuta Erikom Garsijom. Konačno će ga dobiti.

Mladi štoper biće prvo pojačanje Katalonaca u narednom prelaznom roku, pošto su utanačeni detalji njegovog povratka na stadion Nou Kampa. Garsija je kao dete, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok mu je bilo samo 15 godina, potpisao za Mančester Siti u poslu vrednom 1.700.000 evra, a na leto će se vratiti za džabe.

Informaciju je plasirao italijanski transfer guru Fabricio Romano, uveravajući da Garsija samo čeka da mu istekne ugovor i da kao slobodan igrač potpiše za Barsu. Navodno, saradnje će biti ozvaničena do juna 2026, a u ovom trenutku jedini nije poznato za koju platu će igrati defanzivac koji je fudbalsko školovanje započeo upravo u Blaugrani. Prošlog leta Siti je insistirao na obeštećenju od 10.000.000 evra i još toliko u bonusima, u januaru prepolovio zahteve, Katalonci nisu ni to hteli da plate, nadajući se da neće niko drugi i da će Erik baš njih odbarati kad mu istekne ugovor. Što će se i desiti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Romano čak navodi reči Pepa Gvardiole:

Igraće za Barselonu. Vrhunski je defanzivac“.

Sad, što na Etihadu nije prošao druga je tema. Skupio je samo 32 susreta za četiri i po godine, ove sezone tek devet, a u Barsi ga gledaju kao spasitelja. Garsija, Garsija, Garsija... Kao da nijedan drugi štoper na svetu ne postoji.

A nije baš da su se na Kamp Nou proslavili izborom centralnih defanzivaca još otkako im se penzionisao stub odbrane Karles Pujol. Od leta 2014. i završetka karijere popularnog Zida, dovodili su: Žeremija Matijea, Tomasa Vermalena, Samuela Umtitija, Jerija Minu, Marlona, Žana Klera Todiboa, Džejsona Murilja i Klemena Lenglea.

Ne mogu ljudi da pogode štopera... Da vidimo i tog Garsiju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.