Šaćiri: Ne verujem da je Murinjo zbog mojih golova dobio otkaz

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri: Ne verujem da je Murinjo zbog mojih golova dobio otkaz

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri smatra da nije on svojim golovima "otpustio" Žozea Murinja.

Liverpul je nedavno pobedio Crvene đavole na svom terenu sa 3:1, ali je do 73. minuta bilo nerešeno 1:1.

Usledila su dva pogotka Šaćirija koji je ušao kao izmena i stvari su se za sedam, osam minuta potpuno preokrenule u korist Redsa. Nakon tog meča Žoze Murinjo je dobio otkaz, a Šaćiriju je stiglo više poruka podrške.

- Mislim da su svi došli da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se zahvale i kažu 'postao si legenda'. Lepo je bilo da čujem to, ali je reč o jednoj ligaškoj utakmici, značajnoj po tri osvojena boda. Ne verujem da su moji golovi presudili da oni otpuste menadžera Žozea Murinja, mora da ima još nešto - rekao je Šaćiri.

Inače, Šaćiri je u Liverpul stigao letos nakon što je otišao iz Stouka koji je ispao u drugu ligu. Tamo mu se zameralo da ne trenira dovoljno, a u Liverpulu je za 17 utakmica dao pet golova i imao još tri asistencije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.