Sabelja zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji, Tevez će izvisiti

Izvor: Blic, 07.Mar.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabelja zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji, Tevez će izvisiti

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Alehandro Sabelja rekao je da je zadovoljan napadačima na koje računa, što znači da prvotimac Juventusa Karlos Tevez ima male šanse da se nađe u sastavu za prvenstvo sveta.

Tevez, koji je ranije često imao konflikte sa selektorima, nije pozivan u nacionalni tim dvostrukog prvaka sveta otkako ga je preuzeo Sabelja 2011. godine.

Od napadača u selekciji "gaučosa" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutno su u prvom planu Lionel Mesi, Gonzalo Iguain, Serhio Aguero i Anhel Di Marija, međutim, oni nisu bili efikasni na prijateljskoj utakmici protiv Rumunije u sredu u Bukureštu (0:0).

Govoreći u jednom radio intervjuu u četvrtak uveče, Sabelja je naglasio da "ima puno poverenje u napadače koje ima".

Tevez, koji je za Argentinu igrao na poslednja dva svetska prvenstva, rekao je za italijansku televiziju pre nekoliko dana da njegova budućnost u nacionalnoj reprezentaciji zavisi "isključivo od Sabelje".

Na predstojećem Mundijalu od 12. juna do 13. jula u Brazilu Argentina će igrati u F grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabelja zadovoljan sam napadačima u reprezentaciji, Tevez će izvisiti

Izvor: Dzungla.org, 07.Mar.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Alehandro Sabelja rekao je da je zadovoljan napadačima na koje računa, što znači da prvotimac Juventusa Karlos Tevez ima male šanse da se nađe u sastavu za prvenstvo sveta.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.