SVI SE NADAMO NAJBOLJEM: Sebastijan Ale mora na HEMOTERAPIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 16:38

SVI SE NADAMO NAJBOLJEM: Sebastijan Ale mora na HEMOTERAPIJU

Potvrđeno da je zloćudni tumor.

Napadač Borusije Dortmund Sebastijan Ale moraće na hemoterapiju nakon što je otkriveno da boluje od zloćudnog tumora testisa, objavio je klub.

Dvadesetosmogodišnji napadač je prošle sedmice podvrgnut operaciji, ali je klub saopštio da su histološki nalazi otkrili zloćudni tumor testisa zbog koje će morati na terapije.

U zvaničnom saopštenju Borusije Dortmund navodi se da će napadač biti van terena nekoliko meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da svi veruju da će se izboriti sa tim.

Ale je ovog leta stigao u Dortmund iz Ajaksa za obeštećenje od 35 miliona evra. Od njega se očekivalo da barem u nekoj meri nadomesti odlazak supertalentovanog Erlinga Holanda, novog fudbalera Mančester Sitija.

Prethodno je 190 centimetara visoki Ale nastupao za Okser, Utreht, Ajntraht i Vest Hem Junajted, iz kojeg je 2021. došao u redove amsterdamskog velikana.

Za reprezentaciju Obale slonovače ovaj fudbaler, koji je rođen u Francuskoj, odigrao je 15 utakmica i postigao četiri gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.