Ale ima maligni tumor – mora na hemioterapije

Izvor: B92, 30.Jul.2022, 15:27

Ale ima maligni tumor – mora na hemioterapije

Napadač Borusije iz Dortmunda Sebastijan Ale moraće na hemioterapije pošto su dodatni pregledi utvrdili da ima maligni tumor testisa.

Francuz koji nastupa za selekciju Obale Slonovače nedavno je operisao tumor, a iz nemačkog kluba istakli su da će sa terena odsustvovati nekoliko meseci.

"Sebastijan će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su veoma dobre. Želimo njemu i njegovoj porodici prvo snagu i optimizam. Naše misli su sa njima u ovim teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << momentima. Zamolio bih medije, navijače i sve ljude da razumeju da nećemo davati nove informacije o Aleovom stanju u bliskoj budućnosti", izjavio je sportski direktor "milionera" Sebastijan Kel za zvanični sajt Borusije.

Ale je ovog leta stigao u Nemačku iz Ajaksa, a tim iz Dortmunda je Holanđanima za njega platio 31 milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.