SVEMIRSKI BROD NA VODI: Zavirite u jahtu Rafe Nadala, vrednu 6,2 miliona dolara (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2021, 18:39

SVEMIRSKI BROD NA VODI: Zavirite u jahtu Rafe Nadala, vrednu 6,2 miliona dolara (GALERIJA)

Raj za oči.

Vimbldon mu je bio u drugom planu, Rafael Nadal se ovog leta posvetio vodi i svojoj luksuznoj jahti vrednoj 6,2 miliona dolara.

Rafina jahta “Sunreef Great White” dugačka je 24 metra, ima dva motora po 1.200 konjskih snaga i razvija maksimalnu brzonu od 23 čvora.

Jahta, dizajnirana i proizvedena u Poljskoj, ima četiri kabine za goste, hidromasažnu kadu, spa bazen napajan vodopadima. Na glavnoj palubi se nalazi kuhinja i otvoreni bar, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz glavnog apartmana može da se uživa u pogledu na more.

Na jahti može da se smesti 12 gostiju.

- Nekom ko je rođen na ostrvu kao što sam ja, more je deo života. Svaki put kada sam u mogućnsoti provodim vreme na jahti – istakao je Nadal, koji je luksuzno plovilo kupio 2019. godine.

Fotke Nadalove jahte pogledajte u galeriji u nastavku vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.