SVE ŽENE PORODICE TERZIĆ: Trudna Maša izbacila sliku i raspametila sve! Tu su majka Svetlana, ali i SNAJKA VALENTINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 15:44

SVE ŽENE PORODICE TERZIĆ: Trudna Maša izbacila sliku i raspametila sve! Tu su majka Svetlana, ali i SNAJKA VALENTINA (FOTO)

Jedna slika izazvala je posebnu pažnju.

Samo što je radost i veselje oko nove titule Crvene zvezde stišalo, u porodici Zvezdana Terzića se ponovo slavi.

Naime, Maša, ćerka direktora tima sa Marakane je u jednom od prestoničkih restorana u društvu porodice i najbližih prijatelja proslavila 27. rođendan.

Očekivano, kako Maša, tako i ostali koji su bili prisutni na proslavi su na društvenim mrežama podelili poneku sliku, ali je definitivno najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnje privukla fotografija gde su na jednom mestu, jedna do druge, sve žene porodice Terzić.

Maša je sa armijom pratilaca koju ima na Instagramu podelila sliku na kojoj je sa majkom Svetlanom i snajkom Valentinom. Takođe mnogi ne prestaju da komentarišu izgled Maše koja je u poodmakloj trudnoći, a mnogi će se složiti da je njenoj lepoti drugo stanje dalo samo poseban sjaj.

A post shared by Žene fudbalera (@zene_fudbalera)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.