SVE ZA SRBIJU: Novak Đoković igra na finalnom turniru Dejvis Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA SRBIJU: Novak Đoković igra na finalnom turniru Dejvis Kupa

Izjasnio se selktor Zimonjić.

Nenad Zimonjić, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, saopštio je da će Novak Đoković predstavljati Srbiju na finalnom takmičenju Svetske grupe Dejvis kupa.

Turnir će biti održan u Madridu od 18. do 24. novembra 2019, u čuvenom teniskom centru "Magična kutija", u kome će se za "salataru" boriti 18 ekipa.

Novak Djokovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << will play Davis Cup in November in Madrid 😱😱 https://t.co/BH4iLsanLs

— Danidan (@Danidan37) August 26, 2019

Sa Novakom Đokovićem u timu Srbija je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Dejvis kupa. Podsetimo, naša najbolja muška selekcija popularnu "salataru" je osvojila 2010. pobedom u finalu u Beogradu protiv Francuske, dok je 2013. igrala finale takođe u našoj prestonici protiv Češke.

- Finalni sastav reprezentacije po novim pravilima mora da se objavi 20 dana pre početka turnira i ja se nadam da ću taj sastav imati posle turnira u Šangaju koji se završava 13. oktobra, kako bi se na vreme pripremili i organizovali sve. Definitivno, sa Novakom imamo ogromno pojačanje, veoma mi je drago da će se priključiti timu nakon dužeg odsustva i on sam je rekao da će mu biti veliko zadovoljstvo da ponovo igra za reprezentaciju i da se uželeo igranja za naš tim" – objašnjava selektor Zimonjić.

Voljom žreba selekcija Srbije smeštena je u Grupu A u okviru koje će se za plasman u četvrtfinale boriti protiv reprezentacija Francuske i Japana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Sakradžija

L❤️VE

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 24. Јун 2017. у 6:12 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 23. Апр 2018. у 2:47 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 16. Окт 2017. у 5:44 PDT

Na Adi Bojani top .

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 18. Јул 2017. у 9:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Јул 2017. у 11:23 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 10. Сеп 2016. у 8:18 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Мај 2016. у 11:17 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.