SVE JE SPREMNO ZA TURNIR: Đoković se nada dobrom vremenu, boljoj situaciji i navijačima na Dorćolu, ali to sledeće godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 18:03

SVE JE SPREMNO ZA TURNIR: Đoković se nada dobrom vremenu, boljoj situaciji i navijačima na Dorćolu, ali to sledeće godine

U ponedeljak počinje glavni deo.

Sve je spremno za povratak ATP turnira u Beograd. Serbia open će se održati od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu.  Mečevi kvalifikacija igraju se u nedelju i ponedeljak, a glavni deo turnira počinje u ponedeljak, 19. aprila. Žreb će biće održan u subotu 17. aprila, dok će istog dana biti određen i raspored mečeva i u kvalifikacijama.

Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Ajaks.

Na terenima Teniskog centra Novak u toku su i borbe za pehar u singlu i dubl konkurenciji na Čelendžeru.

- Ponosni smo na odziv igrača za oba turnira, a ujedno smo srećni što veliki broj naših igrača ima priliku da igraju u Beogradu i to je najbolja promocija tenisa u našoj zemlji. Jedva čekamo da dočekamo najbolje tenisere sveta. Nadam se da će nas poslužiti vreme, ali isto tako i da će sledeće godine situacija biti bolja i da ćemo imati priliku da tribine na Dorćolu budu pune - istakao je direktor turnira Đorđe Đoković.

- Trudićemo se da maksimalno ispoštujemo protokole i kompletna organizaciona pravila ATP-a, jer želimo da zaštitimo i učesnike i samu organizaciju. Trudimo se da teniserima napravimo ugođaj, da sve bude kako treba, lepo, udobno i da iz Beograda odu sa osmehom na licu i da se uzbuđeni vrate i sledeće godine - rekao je najmlađi od braće Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Svitolina teniserka iz Ukrajine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.