SVE JE SPREMNO U NIŠU: Potpisan ugovor o organizaciji Kupa Radivoj Korać

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 17:56

SVE JE SPREMNO U NIŠU: Potpisan ugovor o organizaciji Kupa Radivoj Korać

Svečanost održana u ''Gradskoj kući''.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KS S) Predrag Danilović potpisali su danas u "Gradskoj kući“ u Nišu ugovor o oganizaciji finalnog turnira Kupa Radivoj Korać, koji se po 17. put održava u februaru u Nišu. Kako je saopštio KSS, Sotirovski i Danilović su izrazili zadovoljstvo zbog održavanja nacionalnog takmičenja u Nišu i što se borba za Žućkovu levicu vraća u dvoranu Čair, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je, kako je rečeno, sinonim za Kup Radivoj Koraća.

 - Broj organizovanih završnih turnira u Nišu pokazuje koliko volimo da igramo Kup u ovom velikom gradu u kome su ljudi više nego otvoreni i gde sve učesnike gledaju kao svoje rođene - rekao je Danilović posle potpisivanja ugovora. Očekujem da uživamo u košarci.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski pozavala je Nišlije da budu dobri domaćini da uživaju u košarci i da se raduju svakom novom nacionalnom kupu koji će narednih godina biti održavan u Nišu. Hala „Čair“ izgrađena je 1974. godine, a prvi nacionalni kup u košarci održan je u Nišu 1975. godine. Ovo takmičenje dobilo je današnje ime koje ponosno nosi 2003. godine, a Niš je i te godine bio domaćin finalnog takmičenja.

 - Košarka se vraća na velika vrata na Čair i ne postoji ništa lepše za jednog gradonačelnika nego kada vidite zadovoljstvo građana, pa i onih iz okruženja i inostranstva koji najavljuju dolazak u Niš - istakla je Dragana Sotirovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.