SVAKA ČAST STEFANE! Novak odao priznanje NASLEDNIKU i OTKRIO zbog čega mu je današnji dan POSEBAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST STEFANE! Novak odao priznanje NASLEDNIKU i OTKRIO zbog čega mu je današnji dan POSEBAN

Prvi put je bio ovako iskren.

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa rutinskom pobedom nad Švajcarcem Henrijem Laksonenom sa 3:0, a posle meča izjavio je da mu je današnji dan poseban jer je njegov sin Stefan izdržao ceo meč u gledalištu. Novak je dodao da igranje na šljaci izizskuje dodatan napor i više kretanja od tenisa na ostalim podlogama.

- Ovo je zaista specijalan dan za mene, ne samo zbog pobede i prolaska u treće kolo, nego i zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se po prvi put u mom životu, u mojoj karijeri moj sin Stefan nalazio u gledalištu dok mu tata igra. I to u mojoj loži! Ne mogu da verujem da je izdržao na svom mestu sat i po, a da se nije bunio. Svaka čast sine! - zadovoljno je istakao Đoković.

Novak je prokomentarisao i današnji susret protiv 104. tenisera sveta.

- Mislim da su u odnosu na recimo pre 15 godina teniseri sada mnogo izjednačeniji.  Sada su svi daleko ozbiljniji sa treninzima i pripremiom tako da je svaki oponent težak na svoj način. Meni je ovde najveći problem predstavljalo to što nikada nisam igrao sa Laksonenon, pa sam morao mnogo da istražujem.

Djokovic sigue el ritmo de Nadal https://t.co/GnTYm2x24d

— ElPeriódico Deportes (@EP_deportes) May 30, 2019

- Dobro sam krenuo, a drugi i treći set su bili kvalitetniji od prvog. Šljaka traži mnogo od vas, a toliko je raznih igrača, protivnika, stilova. Morate stalno da "mešate karte", ali i da se držite onoga što vam odgovara. Morate i baš mnogo da se krećete, a ovo je veoma teška podloga, pogotovo kada je ovakav, oblačan dan te je šljaka hladna i vlažna, pa su takve i loptice. To oduzima mnogo snage, ali je svim isto, pa tako i meni - zaključio je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda danska teniserka Karolina Voznijacki.

That Friday feeling

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Apr 14, 2017 at 11:45am PDT

#tbt 👙☀️💦

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on May 4, 2017 at 1:50pm PDT

A bit of vitamin sea☀️🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 19, 2017 at 4:24am PST

Warm water, beautiful beaches and no sharks! What's not to love 😎 #Sydney

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jan 7, 2017 at 11:42pm PST

Good morning!! 😊💁🏼🤗👙☀️💦🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 16, 2016 at 5:13am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.