SVAKA ČAST: Kristijano Ronaldo donirao sedam miliona evra za pomoć Nepalcima

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKA ČAST: Kristijano Ronaldo donirao sedam miliona evra za pomoć Nepalcima

Najbolji fudbaler sveta pokazao kakav je čovek

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo donirao je sedam miliona evra za pomoć porodicama pogođenim zemljotresom u Nepalu, prenosi portigalski "O Žogo".

List ističe da je prva zvezda španskog "kraljevskog kluba" preko društvene mreže Tviter pozvala svoje sledbenike da se uključe u pomoć žrtvama tragedije.

Prema informaciji poznatog američkog magazina "Forbs", Ronaldo je u 2014. godini bio najplaćeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fudbaler sveta sa zaradom od 79 miliona dolara (70 miliona evra).

U katastrofalnom zemljotresu 25. aprila u Nepalu poginulo je više od 7.800 ljudi i povređeno nekoliko hiljada više. Vladine procene pokazuju da je na desetine hiljada kuća srušeno i da je hitna pomoć potrebna za 400.000 porodica. UN procenjuju da je zemljotresom pogođeno oko osam miliona ljudi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.