SUPERLIGA: Zvezda sa pola gasa protiv Spartaka, Joveljić dvostruki strelac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Zvezda sa pola gasa protiv Spartaka, Joveljić dvostruki strelac (VIDEO)

Crveno-beli slavili pred praznim tribinama stadiona ''Rajko Mitić''.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali subotički Spartak pred praznim tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' zbog kazne posle Večitog derbija. Mladi napadač Dejan Joveljić u drugom meču za Zvezdu počeo je kao starter i postigao dva gola.

SKANDAL: Fadilj Vokri zabranio Crvenoj zvezdi dolazak u Gračanicu (FOTO)

PALA ODLUKA! Evo sa kojim TRENEROM Zvezda NAPADA Ligu šampiona! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nisu igrači stigli ni da se pošteno zagreju, a Zvezda je već vodila 1:0 pogotkom Radonjića. Ben je odlično uposlio Radonjića koji je pobegao čuvarima i savladao Lučića u 6. minutu.

Pet minuta kasnije ponovo je Radonjić pokušao da postigne gol, ali je Lučić uspešno odbranio taj udarac. Čekalo se desetak minuta na sledeće uzbuđenje da bi u 22. minutu Ben odlično šutirao, ali je Lučić odbio loptu u korner. U 34. minutu sudija Bojan Nikolić napravi oje grešku i dosudio nepostojeći penal za Zvezdu, a sa bele tačke je bio precizan Dejan Joveljić za prvi gol u seniorskoj konkurenciji.

Bližio se kraj prvog poluvremena kada je Zvezda povela sa 3:0. Igrači Spartaka napravili su grešku i izgubili loptu na sredini terena. Do nje je došao Radonjić koji se revanširao Benu i odlično ga uposlio, a reprezentativac Komorskih ostrva postigao sedmi gol u sezoni.

Drugo poluvreme počelo je velikom šansom za Spartak koju je propustio iskusni Vladimir Torbica pošto nije uspeo da iskoristi kiks Zvezdine zadnje linije i golmana Borjana, ali je pogodio stativu u 49. minutu. Samo minut kasnije Radonjić je imao dobrei priliku, ali je šutirao pored gola. Usledio je period malo mirnije igre, da bi u 63. minutu Ilić proigrao Joveljića koji je prošao po levoj strani i savladao Lučića postigavši drugi gol na meču.

Ponovo je usledio mirniji period igre, da bi u 78. minutu Zvezda propsutila priliku za 5:0. Četiri minuta kasnije Nenad Milijaš je sa 25 metara odlično šutirao, ali je Lučić uspeo da odbrani taj udarac. Nije to bio kraj pokušajima Zvezde pošto je sa distance pokušao i Srnić u 87. minutu, ali je i njegov udarac Lučić odbranio. Jednu od poslednjih prilika imao je Pešić, ali je iz slobodnog udarca šutirao preko gola pa je rezultat ostao nepromenjen, a u zaustavnom vremenu je Milijaš takođe iz slobodnog udarca šutirao pravo u golmana Lučića. U samoj završnici meča isključen je sa klupe Spartaka rezervni golman Bojan Jović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.