OGLASILA SE VELIKA ZVEZDINA ŽELJA: Evo kakve su ŠANSE da dođe na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE VELIKA ZVEZDINA ŽELJA: Evo kakve su ŠANSE da dođe na Marakanu! (FOTO)

Crveno-beli u potrazi za pojačanjima.

Jedno od pojačanja koja bi rado videli na Marakani ovog leta jeste Dejan Meleg. Bivši fudbaler Vojvodine i Ajaksa, poslednju sezonu proveo je u turskom Kajzeriju, ali se nije mnogo naigrao u ovom klubu.

NIJE ŽELEO NIŠTA DA SAKRIJE: Milojević OTKRIO pravi RAZLOG dolaska u Zvezdu! (FOTO)

NBA PLEJ-OF: Šampion NOKAUTIRAN! Slatka OSVETA Bradonje! (VIDEO+FOTO)

O interesovanju tima sa Marakane, Meleg je govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za "Mozzart sport":

- Piše se da sam tražio raskid ugovora sa Kajzerijem, ali u tome nema nimalo istine. Imam još dve godine važećeg ugovora, ovde prvenstvo traje do 20. maja. Moram da sednem prvo sa ljudima u klubu i da se dogovorimo oko svega - istakao je Meleg.

Ne krije želju da napusti Tursku i pređe u drugi klub.

- Što se mene tiče nemam ništa protiv da promenim sredinu. Ne bih ostajao. Sada, videćemo koliko je to sve u mogućnosti zbog ugovora.

U Ljutice Bogdana ne odustaju od namere da ga angažuju, kako bi postao deo tima koji će napasti grupnu fazu Lige šampiona.

- Video sam da postoji interesovanje Crvene zvezde. To je veliki klub! Zaista mi mnogo prija to interesovanje. Imali su veoma dobru sezonu, sigurno će za sledeću imati još veće ambicije. Osvojili su titulu, podigli lestvicu u Evropi.

ZVANIČNO: Reprezentativac Srbije promenio klub i zarađivaće 2.000.000 evra godišnje! (FOTO)

Koliko je realna opcija rastanak sa Kajzerijem?

- Ponavljam, nisam tražio raskid ugovora, imam ugovor na još dve godine, ali postoji mogućnost da na kraju sednem sa sporskim direktorom sa kojim imam dobar odnos i ljudima iz kluba i pronađemo način da se dogovorimo bez velikih problema. Nisu potrošili mnogo na mene, nisu platili visoko obeštećenje.

Problem Zvezdi predstavlja što nije jedina u trci za dovođenje nekadašnjeg Orlića.

- Postoji još interesovanja pored Zvezde, ali se ne radi o klubovima iz Srbije.

Adaptacija na Marakani neće predstavljati problem, obzirom da se sa pomoćnim trenerom Milanom Kosanovićem poznaje još iz Novog Sada.

- Radio sam sa Milanom Kosanovićem u omladincima Vojvodine, imali smo jako dobru saradnju, odličan je psiholog, siguran sam da dosta pomaže Milojeviću. Ako dođe do svega toga, voleo bih prvo da popričam sa trenerom Milojevićem, da se uverim da me on vidi i želi u igri svog tima.

O šansi koju nije dobio u Kajzeriju, ofanzivni vezista ima jasno objašnjenje:

- Ovde fudbal nije na prvom mestu, već ide sve ostalo na pa na kraju dolazi fudbal. Govori se o novcu, o premijama. Nisam se dobro privikao na okruženje. Kajzeri nije veliki klub, očekivao sam da ću imati normalnu minutažu i da ću imati šansu da pokažem šta znam. Da znam da igram fudbal - rekao je Dejan Meleg.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOJEVIĆ PRESEKAO: Veliko iznenađenje u timu Zvezde za Spartak (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018

Utakmica počinje u 20 časova...Crvena zvezda je matematički već obezbedila titulu šampiona, ali su iz tabora crveno-belih već najavili da će imati ozbiljan pristup u preostala tri kola. Prva od poslednje tri utakmice u ovoj sezoni je od 20 časova kada na stadion ''Rajko Mitić'' dolazi Spartak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.