SUPERLIGA: Vojvodina do preokreta sa dva gola u nadoknadi, Novom Pazaru uzalud Ljajić i Suma

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 21:26

SUPERLIGA: Vojvodina do preokreta sa dva gola u nadoknadi, Novom Pazaru uzalud Ljajić i Suma

Uzbudljivi mečevi.

U meču osmog kola Superlige Srbije, lučanska Mladost je na svom terenu savladala Novi Pazar rezultatom 2:0.

Problemi za Pazarce počeli su od 12. minuta kada je Sise skrivio penal, a precizan sa bele tačke bio je Patrik Eze Frajdej za 1:0 u korist ekipe Mladosti.

Dvanaest minuta kasnije Adešina je isključen zbog dva žuta kartona, pa je Novi Pazar najveći deo meča odigrao sa desetoricom fudbalera na terenu.

Brojčanu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lučanci su iskoristili u 39. minutu kada je Frajdej svojim drugim golom povisio na 2:0.

Iako su imali igrača manje, Novi Pazar je dominirao terenom, a u igru su ušli i novajlije Adem Ljajić, kao i Sejduba Suma, no ni to nije pomoglo Pazarcima.

Pravi spektakl viđen je u Novom Sadu, gde je Vojvodina u sudijskoj nadoknadi postigla dva gola i preokrenula za pobedu protiv Javora sa 2:1.

Početak utakmice kasnio je 15 minuta zbog vremenskih neprilika.

Javor je na isteku pola časa igre došao do vođstva, Gojković je poslao dubinski pas, Tanko je bio brži i spretniji od Bukinca i potom je gađao pored Carevića u prvi ugao za 0:1.

U samom finišu utakmice Radulović je bio najbliži golu, posle centaršuta sa levog krila, sa pet metara je gađao pod prečku, Manojlović je opet intervenisao. U nadoknadi vremena Voša je uspela da dođe do gola, Radulović je izveo korner, a Milosavljević bio najviši u skoku za 1:1!

Tu nije bio kraj, jer je u sedmom minutu nadoknade Milosavljević oboren u šesnaestercu, a sudija pokazao na belu tačku. Odgovrnost je preuzeo Asmir Кajević i pogodio za 2:1 i veliki preokret i tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.