SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda nastavlja POHOD ka odbrani titule! Stankovićevi heroji RUŠE Građevinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:29

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda nastavlja POHOD ka odbrani titule! Stankovićevi heroji RUŠE Građevinu!

Meč 14. kola počinje u 19 časova.

Posle kapitalne pobede u Belgiji nad Gentom i, gotovo sigurnog, plasmana u narednu fazu Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde okreću se obavezama u domaćem prvenstvu.

Zvezda je u transu – pao je Gent usred Belgije, obezbeđeno je evropsko proleće, i Rad, jedna od najslabijih ekipa u Superligi, večeras (19.00) na Marakani nema čemu da se nada. Kvota na Sigurnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu (pobeda bez primljenog gola) Zvezde je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Rad.

Branilac titule u 16. kolu Superlige Srbije dočekuje Rad (19), sa željom da nastavi pobednički niz i zadrži zalihu u odnosu na večitog rivala iz Humske.

Podsetimo, Zvezda je u poslednjem međusobnom duelu deklasirala Građevinare na Banjici sa 5:0 i treba očekivati goleadu protiv jedne od ekipa koja prethodnih godina kroz iglene uši ostaje u srpskoj fudbalskoj eliti.

Pravdu će deliti Andrija Stojanović, a pomagaće mu Miloš Karadžić i Dragan Peranović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGRAČI SU JEDINI KRIVCI: Zvezdina fudbalska legenda podržala Tumbakovića – ‘Fudbaleri treba da ginu i da trče, baš su lenji’

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2020

Proslavljeni fudbaler ekipe sa Marakane Vladimir Petrović Pižon ne propušta nijedan meč Crvene zvezde u Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića savladali su u četvtak ekipu Genta rezultatom 2:0 i približili se na korak od prezimljavanja u Evropi. – Zvezda igra mnogo bolje u Evropi nego u domaćem...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda sa tri gola ispratila Rad

Izvor: RTS, 29.Nov.2020

Lider Superlige Srbije, tim Crvene zvezde, lako je i ubedljivo na na svom stadionu pobedio Rad rezultatom 3:0, u meču 16. kola. . Crveno-beli, nakon velike pobede u Gentu (0:2), a koja će vervatno značiti i proleće u Evropi, nastavljaju svoj pohod ka četvrtoj uzastopnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.